Kütüphanecilik Kulübümüz Hiç Durmuyor...

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında da Kütüphanecilik Kulübümüz, Edebiyat Öğretmenimiz Filiz AYDIN´ın desteğiyle çalışmalarına son hız devam ediyor.

Kulübümüz kitap sayısını 1700´e çıkararak öğrencilerimize daha fazla sayıda kitapla hizmet veriyoruz.

Kasım ayından itibaren haftanın dört günü kitapkurtlarını kitaplarla buluşturmaya gayret ediyoruz.

Bütün bu çalışmalan neticesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 1. döneminde kütüphanemizi ziyaret eden öğrenci sayısı 400´ü buldu.

Kütüphanemizde yapılan istatiksel çalışmalar sonucunda ;

• En çok kitap okuyan öğrencimiz 10 PAZ/A Sınıfından Hilal ŞAHİN. Öğrencimize bu güzel alışkanlığından dolalı teşekkür ediyoruz.

• En çok kitap okuyan sınıfımız ise 19 kitapla 9/M Sınıfı. Tüm sınıfların bu sınıfımızı örnek alması dileğiyle.

Kulübümüzün çalışmaları bununlada sınırlı değil tabiki...

Kütüphanecilik Kulübü Yayın Organımız "Haberin Olsun" 3 sayı çıkararak öğrencilerimizi aydınlatmaya devam etmekte.

• Atatürk Fotoğrafları Sergisi
  • Oğuzlar