Mamak Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

FAHRİ KORUTÜRK MAHALLESİ 912 SOKAK NO 1 MAMAK / ANKARA
Vizyon
Yetiştirdiği akılcı, bilimsel, milli, manevi ve evrensel değerleri özümsemiş bireylerle, hizmet sektöründe fark yaratan ve sağladığı üstün hizmet gücü ile tercih edilen marka bir okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilimin öncülüğünde, milli, manevi ve evrensel değerler ışığında, hizmet sektöründe üstün nitelikli bireyler yetiştirerek, ekonomik kalkınmamızı çağdaş uygarlık seviyesi ile bütünleştirmeyi amaç edinmiştir.
Saatler
Pazartesi ==> 08:30 - 15:50 / Salı ==> 08:30 - 16:30 / Çarşamba ==> 08:30 - 15:50 / Perşembe ==> 08:30 - 16:30 / Cuma ==> 08:30 - 15:50
Ulaşım
Okulumuza Nato Yolu Caddesi üzerinde bulunan duraklardan ulaşım saglanmaktadir. Kızılay (330 -340 - 339 - 312/339) Boğaziçi tarafından ise Kızilay ve Ulustan geçen 338 nolu otobüs ile ulaşım sağlanmaktadır.
Öğrenci Servisi bulunmamaktadır.
Fahrikorutürk Mahallesi 912. Sokak No:1 Mamak/Ankara
Mamak İlçe Merkezine 4-5 km
Okulumuz 1000 öğrenci kapasitelidir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Ortaokul mezuniyet ortalama puanına göre öğrenci alınmaktadır. Merkezi sınavla öğrenci almamaktadır.
Masa Tenisi Takımı
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak 4006 Projesine katılım sağlanmaktadır. Bilim fuarlarına öğrenci gezileri düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi Meslek Liseliler Aileler ile Buluşuyor Sıfır Atık Projesi E-Twinning Projeleri
Erasmus+ (Öğretmen İşbaşı Gözlem Faaliyeti)
Diğer Hususlar